Оферти за бизнес партньорство с украински фирми

Оферти за бизнес партньорство с украински фирми

Оферти за бизнес партньорство с украински фирми

20.07.23.04 BC УКРАЙНА

Компания от Украйна, производител на пелети от слънчогледова люспа, търси контакти със заинтересовани вносители. Фирмата желае да установи контакти с клиенти като фабрики, птицеферми, животновъдни ферми и предприятия, които използват биогорива. Компанията прави износ за Полша и Чехия. Има приложени сертификати на фирмата и презентация на дейността. Има е-mail, URL.

06.07.23.02 BC УКРАЙНА
Украинска консултантска компания предлага услуги за фирми от строителния бранш. Фирмата предоставя услуги по строително консултиране, проектиране, договорно обезпечаване и технически надзор на строителни обекти с различна сложност на изпълнение. Компанията желае да установи контакти с фирми от строителния бранш. Има приложена презентация с пълния набор от услуги, които фирмата предлага. Има е-mail, URL.

06.07.23.03 BC УКРАЙНА
Украинска компания, производител на плодови вина, търси контакти със заинтересовани вносители. Компанията произвежда плодови вина, които се предлагат на пазара в 10-литрови кутии. Търговските марки под които се предлагат вината в Украйна са Tiziano, Chateau Grona, Kub Wine and Ukrainets Winery PREMIUM WINE. Вината са с добро качество и намират добър прием в ресторанти, клубни заведения, магазини за продажби на едро и други. Предлагат се и в 3-литрови кутии за продажби на дребно. Фирмата търси търговци на едро в България и дистрибутори. Има е-mail, URL.

30.06.23.01 BC УКРАЙНА
Украинска фирма, производител на козметика за лице, тяло и коса, търси контакти със заинтересовани вносители. Фирмата е износител на продуктите във Франция, Румъния и Република Северна Македония. Желае да установи партньорство със заинтересовани вносители от бранша и дистрибутори. Има приложена презентация на компанията. Има е-mail, URL.

22.06.23.02 BC УКРАЙНА
Украинска компания, производител и търговец на горски плодове, основно боровинки, търси контакти със заинтересовани български вносители. Фирмата отглежда боровинки на територия от 50 хектара, както и облепиха, т.нар. ракитник или морски зърнастец. Растението спада към групата на супер храните и е известно с огромното си съдържание на витамин C, както и с факта, че концентрацията на този витамин се запазва дори, когато билката мине през висока температура – например при сваряване. Има приложена презентация на компанията и сертификати, които фирмата притежава. Има е-mail, URL.

22.06.23.05 BC УКРАЙНА
Украинска компания, производител на сладкарски и захарни изделия, търси контакти със заинтересовани вносители на едро – търговци и дистрибутори. Фирмата е производител на крекери, сухари, бисквити, дребни сладки, зърнени закуски, сиропи, конфитюри и мармалади. Има приложени презентация и сертификати, които компанията притежава. Има е-mail, URL.

16.06.23.02 BC УКРАЙНА
Украинска компания, производител на млечни продукти, търси контакти със заинтересовани български вносители. Фирмата е производител на кефир, йогурт, различни видове млека, сирене, масло и други млечни продукти. Желае да установи контакти със заинтересовани вносители на едро, търговски вериги, производители от бранша. Има приложена подробна презентация на компанията. Има е-mail, URL.

16.06.23.03 BC УКРАЙНА
Украинска компания отправя предложение за сътрудничество към заинтересовани български фирми. Фирмата е част от групата компании, която е създадена и базирана в Украйна, с дъщерна компания в Полша. Основното производство се намира в гр. Мукачево (на 40 км от границата с държавите на Европейския съюз). В момента компанията развива и разширява своите производствени площи в Полша. Основните дейности на фирмата включват проектиране, производство и доставка на съвременно високоефективно оборудване за минно-обогатителната индустрия, резервни части за него, както и предоставяне на други видове услуги за минно-обогатителния сектор. Групата компании са и официален представител и дистрибутор на PHOENIX Process Equipment Co., САЩ (лентови и камерни филтър преси и резервни части). Компанията желае да установи контакти с български фирми от бранша, с цел дългосрочно партньорство. Има приложено подробно описание на дейността на компанията. Има е-mail, URL.

 Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след заплащане на 20 лв. с ДДС –

 в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК

Основание: Оферта на БУИК

Членовете на БУИК ползват преференциални условия!

За контакти:
Мирослава Маркова

Секретар на БУИК
E-mail: m.markova@bcci.bg

Тел.: 02 8117 494